fbpx

Biodanza 

Is de Dans van het Leven.

Is een manier om het plezier van het leven te hervinden.

Biodanza maakt de levensvreugde in ons wakker en nodigt uit tot een nieuwe manier van leven. Onze gevoeligheid wordt gewekt, we worden uitgenodigd om contact te leggen met onze oorspronkelijke, natuurlijke levenskracht en -energie.

Biodanza leert ons opnieuw verbinding maken met onszelf èn met de ander, nodigt uit om de ander ècht te ontmoeten.

 

 

 

Kom kennismaken en
schrijf je nu in

Biodanza in 't Werkhuys
20/09 - 20/12 VR
De wekelijkse groep

We komen wekelijks samen om in groep te dansen. Niet de pasjes zijn belangrijk, niet het instuderen van een moeilijke choreografie. Het dansen van wat jou beweegt, van wat er in jou leeft, dat is wat vreugde geeft en inspireert. We dansen in principe elke vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties. 

20 tot 22u €12 /les
't Werkhuys, Zegelstraat 13 - Borgerhout

We komen elke vrijdag samen op de Zolderruimte van het Werkhuys in Borgerhout. Een bruisend wijkcentrum waar je op vrijdag ook kan deelnemen aan de Volxkeuken en na het dansen kan nagenieten bij een drankje in het gezellige café.

ABBO €100
Kennismaking en regelmaat

Bij het begin van elk trimester worden een aantal open lessen georganiseerd waarop nieuwe mensen kunnen kennismaken en instromen. De wekelijkse Biodanza avond is een heel bijzondere ervaring. Regelmaat is hierbij heel erg belangrijk, het zorgt voor veiligheid, het versterkt het groepsgebeuren en het resultaat is spectaculair. 

  • €25 /3-beurten (kennismaking) 
  • €100 /10-beurtenkaart (14 weken geldig)