fbpx

Integratieve Massage

Is een bijzondere vorm van ontspanningsmassage die helend werkt.

Integratieve Massage is een woordeloos communiceren van hart tot hart, nodigt je uit om (meer) te vertrouwen op je eigen kracht. Regelmatige behandeling heeft een diepgaand en blijvend resultaat, het herstelt en bevordert de integratie van je fysiek, geestelijk en emotioneel lichaam.

Kies je behandeling en maak
een afspraak

massages - prijzen en locaties
75 min. €60*
Volledige lichaamsmassage

Integratieve Massage streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie gebruikte massagevormen zodat er een volledig 'op het lijf geschreven' massage ontstaat. 

* een 10-beurtenkaart geeft recht op een gratis massage. 

30 min. €30
Kort maar Krachtig

Dit is een massage gericht op een deel van het lichaam, bij specifieke klachten of wensen, bijv. schouders en hoofd, de rug, de benen, ...

Er kan ook gekozen worden voor het gebruik van aangepaste massagevorm, bijv. enkel intuïtieve (olie)massage of alleen dynamische massage. 

30 min. €30
Kennismaking

Een volledige lichaamsmassage kan ingrijpend zijn, soms is het goed om je lichaam stap voor stap en zachtjes te leiden naar ... daarom is geleidelijkheid in het verkennen van het effect van aanraking, contact, intimiteit soms aan te raden. 

Voor een dynamische massage hoef je bijv. helemaal niet uit de kleren en kennismaken met oliemassage kan bijv. door massage van rug en schouders ... Zo bouw je geleidelijk aan op naar een volledige, aan jouw lichaam aangepaste, diepgaande ontspannende massage.

9 tot 20u Di tot vr
Massages Antwerpen

Je kan terecht voor een massage op mijn thuisadres in Antwerpen. De sfeervolle massageruimte is gelegen op de tweede verdieping en er is geen lift.

8:30 tot 17:30 Ma
Massages Breda

Op maandag kan je voor een massage terecht in Yogasite in Breda. Dit prachtige yogacentrum is gelegen aan de Doctor Struyckenstraat in Breda. Een sfeervolle behandelruimte vind je er op de benedenverdieping en is dus super toegankelijk. Je vindt alle info over het centrum op de website van yogasite https://www.yogasite.nl/