fbpx

Identiteit

Zaterdag 23 mei 2020 Ooit was het man of vrouw, zo simpel.  Door de jaren en  eeuwen heen veranderen dingen.  Is het nu ook nog simpel om te zijn wie je écht verlangt te zijn?
Zo is er je seksuele en sociale identiteit. Je seksuele identiteit toont je hoe je je lichaam en je seksualiteit beleeft, geeft je seksuele voorkeuren aan,  maakt je duidelijk waarom je kiest voor bepaalde seksuele partners en praktijken : hetero-, homo-, biseksualiteit, exclusiviteit, polyamorie,…  Hoe ‘vrij’ voel je je in het beleven van je seksuele identiteit? Het jezelf toestaan om te beleven wat je écht verlangt (vanuit je lichaam en plezier), vraagt een bepaald niveau van vrijheid binnen culturele normen en waarden. Onze identiteit is dus ook sociaal bepaald.  Welke rollen ‘speel’ je als man/vrouw in de maatschappij, in je gezin, je buurt, je werk,… ten opzichte van het andere geslacht.  En, kloppen die ‘rollen’ voor jou? Laat jij je vaak, of vooral, leiden door je gedachten? Kan je ook ervaren wat iets met je doet? Kan je ook ruimte geven aan je gevoel? Kan je voelen wie je bent? En geeft het je ook ruimte om te zijn wie je zou willen zijn?
Drie dagen om met deze vragen te dansen! En vooral: om te beleven, te ervaren wie je werkelijk bent. Zaterdagen van 13.30u tot ongeveer 20.30u in de Steinerschool van Lier. 23 mei 2020 Voor mensen met minstens 4 maanden Biodanza-ervaring in een wekelijkse groep. €65 op rekeningnummer BE72 9794 2518 1216, met vermelding van je naam. Ieder brengt iets mee om te delen voor tussen de vivencia’s.

Open vivencia : Kerstspecial : 23 december

Een feest van licht en onvoorwaardelijke liefde is het geworden met de hulp van de Engel van verlichting. Inspirerend! Met dank aan alle liefdevolle dansers. Op naar de kerst van 2020.