fbpx

Identiteit 

 

Ooit was het man of vrouw, zo simpel.  Door de jaren en  eeuwen heen veranderen dingen.  Is het nu ook nog simpel om te zijn wie je écht verlangt te zijn?

Zo is er je seksuele en sociale identiteit.   

Je seksuele identiteit toont je hoe je je lichaam en je seksualiteit beleeft, geeft je seksuele voorkeuren aan,  maakt je duidelijk waarom je kiest voor bepaalde seksuele partners en praktijken : hetero-, homo-, biseksualiteit, exclusiviteit, polyamorie,…  Hoe ‘vrij’ voel je je in het beleven van je seksuele identiteit?  

Het jezelf toestaan om te beleven wat je écht verlangt (vanuit je lichaam en plezier), vraagt een bepaald niveau van vrijheid binnen culturele normen en waarden.  

Onze identiteit is dus ook sociaal bepaald.  Welke rollen ‘speel’ je als man/vrouw in de maatschappij, in je gezin, je buurt, je werk,… ten opzichte van het andere geslacht.  En, kloppen die ‘rollen’ voor jou? 

Laat jij je vaak, of vooral, leiden door je gedachten?Kan je ook ervaren wat iets met je doet? Kan je ook ruimte geven aan je gevoel?Kan je voelen wie je bent? En geeft het je ook ruimte om te zijn wie je zou willen zijn?

 

Drie dagen om met deze vragen te dansen!En vooral: om te beleven, te ervaren wie je werkelijk bent.

Zaterdagen van 13.30u tot ongeveer 20.30u in de Steinerschool van Lier.

25 januari, 7 maart en 23 mei 2020

Voor mensen met minstens één jaar Biodanza-ervaring in een wekelijkse groep.€ 200 voor de 3 dagen, op rekeningnummer BE72 9794 2518 1216 met vermelding van je naam.

Ieder brengt iets mee om te delen voor tussen de vivencia’s.

Open vivencia : Kerstspecial : 23 december

Kerstmis, de geboorte en de komst van Jezus, heeft ook Rolando geïnspireerd om in Biodanza te gebruiken.  Het licht, de onvoorwaardelijke liefde, die in elk van ons zit, wordt groter door samen te dansen, mekaar te ontmoeten en te vieren.  

Van 19.30u tot ongeveer 21.30u 

In de Steinerschool van Lier

€ 17 per persoon,  €12 voor de dansers die een abonnement hebben in de groepen van Nanja of mij : dus Werkhuys in Antwerpen, Turnhout en Lier.   

Graag vooraf overschrijven op BE72 9794 2518 1216 met vermelding van je naam. 

Be-NIEUW-d : 4 januari 2020

Een nieuw jaar.
Een nieuwe start.
Vol mogelijkheden.
Vol kansen.
 
Ook benieuwd hoe het nog beter kan? 
Wat er nog meer mogelijk is?
 
Elk moment zit vol “nieuw”.  Bij het begin van het nieuwe jaar vieren we ons vermogen om ons open te stellen voor het nieuwe. 
Ben jij ook be-nieuw-d wat het je kan brengen?  
 
Zaterdag 4 januari 2020 van 13.30u tot ongeveer 20.30u in de Steinerschool van Lier.
Welkom vanaf 13.30u
 
 

Een dansdag voor mensen die minstens 3 maanden Biodanza dansen.

 € 65 voor deze verdiepingsdag.

Vooraf te betalen op rekeningnummer BE72 9794 2518 1216 met vermelding van je naam.

Ieder brengt iets mee om te delen voor tussen de vivencia’s.